AUTOGARAGE

IN NIEUW NICKERIE

AUTOGARAGE

IN NIEUW NICKERIE

NED CAR SERVICE

Onze professionals zorgen ervoor,
dat u weer veilig de weg op kunt met uw auto.

NED CAR SERVICE

Onze monteurs repareren uw kleine
en grote auto problemen.

Ned Car Service

is een familiebedrijf en opgericht
op 5 juni 2006. De oprichter is
Rawin Hohmarow

Rawin Hohmarow heeft eerder gewerkt, voor een andere autogarage. Rawin Hohmarow heeft veel ervaringen met auto’s en beschikt over een grote kennis. Toen zijn Broer Raoul Hohmarow naar Suriname met vakantie kwam, zag Raoul Hohmarow zijn ervaringen. Er werd Rawin Hohmarow gevraagd, of hij niet voor zichzelf wou beginnen. Gezien de ervaringen en het management, kan hij klanten de juiste service bieden.

Ned Car Automotive wilt graag de nummer één bereiken in Suriname. Zij willen bekend staan als de beste garage met de nieuwste technieken. Door de goede services komen er elk dag nieuwe klanten bij. Alle werkzaamheden worden met garanties uitgevoerd.

Heeft u problemen met uw auto?
Neem gerust contact met ons. 

 

U kunt ook bellen voor een afspraak op ons telefoonnummer: +5970212199 of whatsappen: +5978817074.

Onze Service

Het is erg van belang dat uw auto optimaal functioneert. Na loop van tijd heeft uw auto een servicebeurt nodig. Onze monteurs kunnen daarvoor zorgen. Zij verrichten namelijk onderhoudswerkzaamheden en reparaties. Kleine en grote problemen, worden voor u door ons opgelost.

Daarnaast bieden wij ook een bandenservice, uw autobanden kunnen vervangen worden. Mocht u andere problemen hebben met uw autobanden, dan kunt u uiteraard ook bij ons terecht. Verder bieden wij een airco service en accu service. Een kleine service wordt door onze monteurs uitgevoerd, aan de hand van een checklist. Er wordt gecontroleerd op meer dan 20 belangrijke punten.

CHECKLIST

Hieronder ziet u een overzicht met een aantal onderdelen, waar onze checklist aan voldoet.

 

 

 • Bijvullen ruitensproeier – en koelvloeistof
 • Controle accu en verlichting
 • Controle ruiten en ruitenwissers
 • Controle schokdempers
 • Controle uitlaat en katalysator
 • Inspectie banden en remmen
 • Olie verversen
 • Vervangen oliefilter

ONS TEAM

Iedere ochtend is er een werkoverleg met de medewerkers en worden de orders verdeeld. De werkzaamheden worden elke dag gecontroleerd door de directeur en hij geeft daarbij ook akkoord.

Het meerwaarde van ons team is dat wij goed samenwerken en kunnen inspelen op het moment dat er een collega afwezig is. De kracht van ons team is de ervaring en de service dat wij bieden. Hierbij wordt er altijd rekening gehouden met de behoeften van de klant en zijn wij daar transparant in.

Het team bestaat uit acht medewerkers: 

 

 • Rawin Hohmarow (Directeur) – Hoofd monteur en schade expert.
 • Jasmine Hohmarow – Klanten contact en administratie.
 • Vier monteurs & Twee schade herstel monteurs.
agsdix-smc-server-1

Onze werkwijze

Er wordt een plan gemaakt over de auto’s die bij ons binnenkomen. Aan de hand van de planning worden de prijzen bepaald en besproken met de klant. Indien de klant akkoord heeft gegeven, worden de werkzaamheden ingepland en uitgevoerd. Na de werkzaamheden wordt er een tevredenheidsformulier ingevuld door de klant.
agsdix-smc-featured-1

Onze USP

Wij bieden een geweldige service aan de klanten. Onze monteurs zijn ervaren, in de werkzaamheden die zij uitvoeren.

Daarnaast hanteren wij aantrekkelijke prijzen voor de klant. De overheadskosten zijn laag, hierdoor kunnen wij kortingen geven. De kortingen geldt ook voor de garanties.

Contact Ons

Heeft u problemen met uw auto?
Neem gerust contact met ons op info@nedcarservice.com

agsdix-smt2-local-phone
telefoonnummer: +5970212199 of whatsappen: +5978817074

Testimonials

Giovanni Autar

Ik had mijn auto afgeleverd bij Ned Car Service voor een APK keuring. Zij waren erg duidelijk wat voor werkzaamheden verricht moesten worden. De service was top!

Jamilla Belfort

Mijn autobanden moesten vervangen worden, dat heeft Ned Car Service goed gedaan. Aardig personeel en een goede service.

John Leerdam

De ruitenwissers van mijn auto deden het niet meer zo goed. Ik heb het laten controleren bij Ned Car Service. Zij hebben het voor mij gerepareerd. Zij hebben mij vriendelijk geholpen en een goede service verleend.

GA NAAR

NEDCAR AUTOMOTIVE

GA NAAR

NEDCAR AUTOMOTIVE